Marković: Želim trofej za kraj

Izvor: B92, 23.Mar.2010, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marković: "Želim trofej za kraj"

Plejmejker Hemofarma Stefan Marković žarko želi da se trofejom oprosti od dresa Hemofarma, prenosi portal kosarka.rs.

"Kao da sve tek počinje. Imamo dovoljno vremena da se spremimo za početak Super lige, trećeg takmičenja od koga dosta očekujemo. Izborili smo plasman na F-4 (NLB lige) i priliku moramo da iskoristimo. Imamo još mnogo posla, a ja tako želim da osvojim bar jedan trofej sa Hemofarmom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i da se na taj način oprostim od kluba u kome sam proveo divne četiri godine".

"Nama još niko nije potvrdio da smo domaćini (fajnal-fora NLB lige), ali ne bih imao ništa protiv jer ćemo biti pošteđeni putovanja bilo gde. Gde god da se igra, tražićemo svoju priliku. Sve četiti ekipe imaju podjednake šanse jer je u pitanju jedna utakmica, bolje reći trenutak posle koga nema popravnog. Stigao nam je Hil, Pavković, koji nam mnogo nedostaje, trebalo bi da počne da trenira pred početak fajnal-fora. Sve ćemo dati da konačno pobedimo Partizan, koji nam je izgleda neizbežan protivnik ove sezone u polufinalima", dodaje Marković.

Iza reprezentativnog plejmejkera je naporna sezona, a novi izazovi tek prestoje.

"Ova sezona se baš odužila. Počeo sam je u julu sa reprezentacijom i nisam stao do sada. Kada se Pavković razboleo, preuzeo sam veći deo tereta. Igrao sam po 40 minuta iz utakmice u utakmicu i pred kraj je došlo do zamora materijala. Uz sve to me je omela i povreda, koja me je odvojila od terena dve nedelje, pa sam se i razboleo. A koliko sam samo puta igrao pod blokadama. Morao sam, nije bilo izbora jer nas je bilo sve manje i manje. Ovaj odmor je kratak, ali mi je dobro došao za oporavak".

Nedavno se spekulisalo da će Marković od sledeće sezone biti član Benetona, ali on kaže da je još rano za priče o novom klubu.

"U ovom trenutku razmišljam samo o ambicijama Hemofarma i kako da što bolje završimo sezonu. Hvala Bogu inostrani klubovi pokazuju interesovanje za mene, ali mislim da je rano da se time bavim i opterećujem. Kada dođe vreme svi će znati gde ću nastaviti karijeru. Sada želim trofej, a ne priču o novom klubu”.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Marković: Bar jedan trofej pre rastanka

Izvor: Sportske.net, 23.Mar.2010

Plej srpske reprezentacije i Hemofarma, Srefan Marković želi da se bar jednim trofejom oprosti od dresa vršačkih “farmaceuta”. Još mnoga posla je pred nama, a nadam se da ću sa Hemofarmom stići do jednog trofeja, kaže Marković.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.