Marko Kešelj karijeru nastavlja u Megi

Izvor: RTS, 14.Okt.2014, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marko Kešelj karijeru nastavlja u Megi

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije Marko Kešelj karijeru će nastaviti u Mega Vizuri, potvrdio je na Tviteru njegov menadžer Miodrag Ražnatović.

Bivši član Crvene zvezde i srpske reprzentacije Marko Kešelj karijeru nastavlja u Mega Vizuri.

Kešelj je sa srpskim timom potpisao otvoren ugovor, što znači da će u slučaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobre ponude moći da ode bez obeštećenja.

On je karijeru počeo upravo u Mega Vizuri, koja se tada takmičila pod imenom Mega Ishrana, a igrao je još za Crvenu zvezdu, špansku DJironu, Keln, Olimpijakos, Valensiju, Le Man i Asvel.

Bio je član tima iz Atine koji je osvojio Evroligu 2012. godine.

Kešelj sa kadetskom i juniorskom reprezentacijom Srbije osvojio zlato na Svetskom (2007) i Evropskom prvenstvu (2007), kao i Univerzijadu u Beogradu 2009. godine.

Debi u dresu Mega Vizure imaće u nedelju od 21 sat protiv "svoje" Crvene zvezde u hali Pionir.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marko Kešelj pojačao Mega Vizuru

Izvor: Press, 14.Okt.2014

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije Marko Kešelj karijeru će nastaviti u Mega Vizuri, potvrdio je danas na Tviteru njegov menadžer Miodrag Ražnatović. . Kešelj je sa srpskim timom potpisao otvoren ugovor, što...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.