Marjanović ne igra na EP

Izvor: Akter, 04.Avg.2015, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marjanović ne igra na EP

Centar košarkaške reprezentacije Srbije Boban Marjanović neće igrati na prvenstvu Evrope, jer nije dobio dozvolu svog kluba San Antonija, saopštio je Košarkaški savez Srbije

Medicinski nalaz iz Sjedinjenih Američkih Država potvrđuje dijagnoze naših lekara, i lekara koji su Marjanovića pregledali u Milanu pre potpisivanje ugovora, da ne postoje

nikakve frakture u levom stopalu, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << se u saopštenju.

I pored te činjenice, dodaje se, pozivajući se na sugestije američkih lekara, San Antonio je zabranio nastup Bobanu za našu reprezentaciju, uprkos njegovoj velikoj želji.

Uvidom u nalaze koje dostavljamo svako može sam da se uveri koliko je takva zabrana osnovana, a koliko ne. Košarkaški savez Srbije će zvanično odgovoriti klubu i dopis proslediti FIBA, kojim će izraziti svoje neslaganje sa ovakvom odlukom američkog kluba, stoji u saopštenju.

Boban Marjanović je počeo pripreme sa reprezentacijom Srbije, a do problema je došlo kada je pomoćni trener Crvene zvezde Velibor Radović za strane medije izjavio da je on u finalu plej ofa prvenstva Srbije igrao sa slomljenim stopalom.

Za San Antonio je to bio signal da ga pozovu na dodatne preglede, koji su pokazali da Marjanović nije povređen, ali i pored toga mu nuije dozvoljeno da nastupi na prvenstvu Evrope.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Marjanović ne ide na EP

Izvor: Danas, 05.Avg.2015, 11:23

Beograd - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević bio je u pravu kada je povodom slučaja izmišljene povrede Bobana Marjanovića jetko podsetio da se "protiv sile ne može", jer je uprkos tome što su klupski lekari San Antonia naknadnim pregledima potvrdili prvobitne nalaze...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.