Marina Maljković za RTS: Želimo da ponovo obradujemo narod

Izvor: RTS, 03.Feb.2020, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Maljković za RTS: Želimo da ponovo obradujemo narod

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković u intervjuu za RTS pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre izjavila je da njene izabranice žele da izbore plasman i još jednom obraduju naciju.
Srbija je domaćin kvalifikacionog turnira za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Olimpijske igre koji će se održati od 6. do 9. februara u dvorani "Aleksandar Nikolić".

"Izuzetno smo zahvalni državi i KSS što smo domaćini ovakvog turnira, biće to dosta značajno za nas. Sigurna sam da ćemo napuniti Pionir, pogotovo sa devojčicama koje vole košarku i čiju bazu želimo da širimo u narednim godinama", izjavila je Maljkovićeva.
Protivnici naše reprezentacije biće Mozambik Nigerija i SAD.
"Ljudi će se iznenaditi kad vide kako igra Nigerija, to je tim za svaki repsekt, ne smemo da razmišljamo o poteškoćama i problemima, na njih smo navikli, imamo veliki san ispred nas i želimo da to postaje java", rekla je selektorka.
Srpske košarkašice imale su jake treninge pred kvalifikacioni turnir.
"Nemamo izbora i na šta da se žalimo, naše je da pokušamo da obradujemo narod, da se reprezenetacija po drugi put nađe na OI. Da su treninzi jaki, jesu, ali mislim da one osećaju odgovornost i suvišno je pričati o želji da se plasiraju na OI i da svima pokažemo da mi vredimo i da 2016. nije bila slučajna", zaključila je Marina.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Maljković: Plasman u Tokio bio bi ozbiljno pisanje istorije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2020, 13:00

Selektor ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković izjavila je da bi plasman nacionalnog tima na Olimpijske igre drugi put za redom bio istorijski uspeh...Košarkašice Srbije vizu za Tokio pokušaće da izbore na kvalifikacionom turniru u grupi sa Nigerijom, Mozambikom i Sjedinjenim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.