Marina Maljković odabrala tim za EP

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Maljković odabrala tim za EP

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković odabrala je danas 12 igračica koje će se učestvovati na Evropskom prvenstvu.

Na spisku su: Maja Miljković, Sonja Petrović, Saša Čadjo, Nevena Jovanović, Jelena Bruks, Dajana Butulija, Aleksandra Crvendakić, Nikolina Milić, Dragana Stanković, Aleksandra Stanaćev, Ana Dabović i Maja Škorić.

Evropsko prvenstvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za košarkašice u Srbiji i Letoniji počinje sutra u Zrenjaninu, Nišu i Rigi.

Srbija će se takmičiti u Grupi D sa nacionalnim timovima Belorusije, Rusije i Belgije u "Kristalnoj dvorani" u Zrenjaninu.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bruks: Jeste "grupa smrti", ali tim bolje za nas VIDEO

Izvor: B92, 26.Jun.2019

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks rekla je danas da je ekipa spremna i da jedva čeka početak Evropskog pvenstva.."Spremne smo da pružimo sve od sebe i da iz grupe izađemo kao pobednici. Jeste "grupa smrti", ali mislim da je to i bolje za nas, da nikoga ne potcenjujemo i da budemo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.