Marina Maljković i naredne sezone predvodi Lion

Izvor: Beta, 12.Apr.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marina Maljković i naredne sezone predvodi Lion

BEOGRAD, 12. aprila 2015. (Beta) - Selektorka košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković produžila je ugovor sa Lionom, pa će ostati u francuskoj ekipi i naredne sezone.

Maljković je iz Partizana došla u Lion 2013. kada je klub bio u teškoj situaciji, a već u prvoj sezoni osvojen je prvi trofej u klupskoj istoriji.

Predsednik Liona Nikola Forel rekao je da se klub stabilizovao i da je zadovoljan >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << što će Marina Maljković ostati.

"Bilo je od velike važnosti da Marina nastavi da radi u Lionu i da nas vodi do najvišeg nivoa. Poslednje dve sezone bile su pogodjene administrativnim problemima, ali budućnost sada izgleda svetlo. Zahvalan sam Marini na poverenju koje nam je ukazala. Preživeli smo mnogo toga, prošli smo kroz oluju zajedno i to nas je učinilo jačima", rekao je Forel.

Uz Marinu Maljković i Milicu Dabović, Lion je produžio saradnju i sa pomoćnim trenerom Milošem Padjenom.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.