Maljkovićeva dovodi Lion u Valjevo

Izvor: Press, 21.Avg.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljkovićeva dovodi Lion u Valjevo

Selektor aktuelnog prvaka Evrope Marina Maljković, obećala je da će dovesti ekipu Liona u Valjevo sa ciljem popularizacije ženske košarke u tom gradu.
        Maljkovićeva je u Valjevu boravila na poziv prvog čoveka Metalca Boška Đukanovića, a tom prilikom dogovoreno je da njen tim iz Francuske bude gost na jednoj utakmici Metalca ove sezone. "Velika je čast kada vam prirede ovakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prijem kakav sam imala u Valjevu, a još veća kada to rade ljudi iz košarke, koji žive za ovaj sport i puno ulažu i sebe i sredstva kako bi on bio jači, kvalitetniji i popularniji. Izuzetno sam zadovoljna što ovaj susret označava i početak jedne saradnje, za koju verujem da će u budućnosti doneti mnogo devojčica na košarkaškim terenima", rekla je Maljkovićeva. Ona je poručila da Valjevo zaslužuje veliki tim i izrazila nadu da će taj grad u skorijoj budućnosti dobiti dobru žensku ekipu. Maljkovićeva se uskoro vraća u Francusku gde je ocekuju pripreme za novu sezonu sa Lionom.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Maljkovićeva dovodi Lion u Valjevo

Izvor: B92, 21.Avg.2015

Selektor aktuelnog prvaka Evrope Marina Maljković obećala je da će dovesti ekipu Liona u Valjevo sa ciljem popularizacije ženske košarke u tom gradu. Maljkovićeva je u Valjevu boravila na poziv prvog čoveka Metalca doktora Boška Đukanovića, a tom prilikom dogovoreno je da njen tim iz Francuske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.