Maljković održao predavanje studentima DIF-a (VIDEO)

Izvor: NTV.rs, 02.Apr.2015, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković održao predavanje studentima DIF-a (VIDEO)

Eminentni košarkaški trener Božidar Maljković preneo je svoja iskustva studentima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja.
Kako kaže, srpska košarka je u teškoj finansijskoj situaciji, ali uspeh kluba Konstantin može pomoći boljem plasmanu Srbije u ovom sportu.
Božidar Maljković je kao košarkaški trener radio u 7  zemalja, sa sportistima velikih klubova kao što su Real Madrid, Barselona, Panatinaikos. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << Studentima Fakulteta sporta i fizičkog vaspitanja preneo je svoja zapažanja o radu, edukaciji i razlikama u treninzima u drugim zemljama u odnosu na Srbiju. Kako kaže, srpska košarka je u teškoj finansijskoj situaciji.
Maljković kaže da uspeh niškog Konstantina može da doprinese boljem položaju srpske košarke.
Koliko je bilo interesovanje studenata za predavanje Bože Maljkovića govori prepun amfiteatar Fakulteta sporta.

Nastavak na NTV.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.