Maljković: Košarkaški neinteligentno!

Izvor: Mondo, 20.Feb.2016, 22:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković: Košarkaški neinteligentno!

Košarkašice Srbije poražene su od Ukrajine, a selektorka Marina Maljković vidno je bila nezadovoljna ovakvim rezultatom.

Foto: MN Press

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković, posle poraza od Ukrajine 78:75 u kvalifikacijama za prvenstvo Evrope, izjavila je da "spuštanje na zemlju" posle osvajanja titule prvaka Evrope nije moglo da se izvede u Kijevu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Objektivni problemi i izostanak Sonje Petrović učinili su svoje. Nismo igrale našu dobro prepoznatljivu košarku, koje se pribojava cela Evropa. Znamo da smo ogroman motiv za sve reprezentacije, cela hala se spustila da slavi pobedu Ukrajine", počela je svoje izlaganje Marina Maljković.

I nastavila u istom tonu...

"I pored svih tih objektivnih problema, mi smo odigrali košarkaški neinteligentno. Sada smo u situaciji da moramo da dobijemo Nemačku. Očekujem da ostavimo po strani objektivne probleme i sa Petrović u timu pobedimo", izjavila je Majlkovićeva za sajt KSS.

Srbija gostuje Nemačkoj 24. februara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.