Maljković: Gore od ovog ne može

Izvor: RTS, 27.Jun.2019, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maljković: Gore od ovog ne može

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković, posle pobede nad Belorusijom u prvom meču Evropskog prvenstva, rekla je da gore od ove utakmice njena ekipa ne može da odigra.
"Prvi utisak je da od ovog ne može gore, mnogo smo loše odigrali utakmicu. Odigrali smo sve ono što inače ne radimo, mnogo smo se istrošli, videli ste svi. Pobedili smo, a to je na kraju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << najvažnije. Mnogo teška utakmica, na kraju smo uspeli svi da se skupimo u svim onim situacijama. Igračice na podu, ona trojka koju smo primili... Pobeda se piše", rekla je Maljković novinarima posle meča.

Ona je istakla da je Belorusija najnezgodniji rival za prvu utakmicu.
"Nervoza, vodeće igračice su promašile brdo zicera i bacanja... Ne može, to je nervoza, kod kuće se igra. Svi smo videli kakva je ekipa Belorusije. Pobedili smo jako teško, devojke treba da uzmu motiv i pouke iz ove utakmice. Ovako apsolutno ne može da se igra. U naredne dve utakmice da zaboravimo na nervozu i da krenemo da prikazujemo našu igru", rekla je Maljković, koja se osvrnula i na to šta njen tim sutra očekuje u duelu protiv Rusije.
"Belgija je najčvršći tim prvenstva, Rusija takođe. Gore od ovog ne može. Pobedili smo i hajde da sve to prenesemo na sutrašnju utakmicu protiv favorizovane Rusije", zaključila je Maljković.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Maljković uverena: "Ne može gore"...

Izvor: Sportske.net, 27.Jun.2019

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković rekla je da njena ekipa ne može da odigra gore od večerašnje utakmice protiv Belorusije i da je jedina pozitivna stvar pobeda na početku Evropskog prvenstva..."Prvi utisak je da ne može gore. Stvarno smo mnogo loše odigrale...

Nastavak na Sportske.net...

SRPKINjE LOŠE NA STARTU EP; Maljković: Gore od ovog ne može

Izvor: Večernje novosti, 28.Jun.2019, 10:30

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković, posle pobede nad Belorusijom u prvom meču Evropskog prvenstva, rekla je da je da gore od ove utakmice njena ekipa ne može da odigra Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marina Maljković,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.