Makabi zainteresovan za Bobana Marjanovića!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makabi zainteresovan za Bobana Marjanovića!

Ruski mediji preneli su danas da je košarkaški klub Makabi Tel Aviv zainteresovan da u svoje redove dovede igrača Crvene zvezde Bobana Marjanovića.

Boban Marjanović

Uprava izraelskog šampiona nezadovoljna je rezultatima tima i želi da se pojača za Top 16 fazu Evrolige. Pored Marjanovića, Makabi je zainteresovan i za beka Montepaskija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << iz Sijene Daniela Haketa, preneo je ruski sportski magazin Sport ekspres.

 

Trener Makabija Dejvid Blat rekao je pre mesec dana da je Marjanović veliki talenat i da ne razume kako već ne igra u američkoj NBA ligi.

"Gledao sam svojevremeno Marjanovića u američkoj letnjoj ligi. On je veliki talenat i ne razumem kako već ne igra u NBA", rekao je Blat.

 

Marjanović (25) je na početku sezone prešao iz Mega Vizure u Crvenu zvezdu, a pre toga je nastupao za Radnički Kragujevac, Nižnji Novgorod, Žalgiris, moskovski CSKA i Hemofarm.

 
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marjanović odlazi iz Zvezde?

Izvor: MozzartSport.com, 20.Dec.2013

Doveden da pravi razliku pod košem, Boban Marjanović bi mogao da napusti Crvenu zvezdu posle samo šest meseci saradnje. Bar tako tvrdi ruski Sport ekspres, koji javlja da je za centra crveno-belih zainteresovan Makabi iz Tel Aviva. Navodno, nezadovoljni učinkom Tajrisa Rajsa i zabrinuti povredom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Makabi zainteresovan za Bobana Marjanovića

Izvor: NaDlanu.com, 20.Dec.2013

Ruski mediji preneli su danas da je košarkaški klub Makabi Tel Aviv zainteresovan da u svoje redove dovede igrača Crvene zvezde Bobana Marjanovića... Uprava izraelskog šampiona nezadovoljna je rezultatima tima i želi da se pojača za Top 16 fazu Evrolige. Pored Marjanovića, Makabi je zainteresovan...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.