Majk Meloun: Polako se vraćamo našem stilu košarke

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 16:15

Majk Meloun: Polako se vraćamo našem stilu košarke

Dolaze bolji dani.

Trener košarkaša Denvera Majkl Meloun izjavio je nakon meča sa ekipom Toronta, da se njegov tim polako vraća svom stilu košarke.

Košarkaši Denvera pobedili su na gostovanju ekipu Toronta rezultatom 113:104.

Srpski košarkaš Nikola Jokić upisao je 31 poen, 15 skokova i šest asistencija u pobedi Denvera na protiv Toronta. Nikola Jokić je na ovoj utakmici ostvario 400. dabl-dabl u karijeri.

- Možda to nije bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbolje drugo poluvreme, ali sada smo na polovičnom učinku na strani. Naša odbrana je sada nekako efikasnija na gostovanjima. Polako se vraćamo našem stilu košarke. Ako ćete da igrate u našem timu, bolje je da očekujete pravu košarku, jer ako ste otvoreni, lopta će uvek naći put do vas. Neki od mladih momaka uče to na teži način - istakao je Meloun za NBA TV.

Dodaje da je jako važno da odbrana bude na nivou.

- Mislim da smo im stvarno otežali posao i terali ih da gube lopte. Na početku utakmice defanzivno smo bili sjajni. To nismo preneli u drugo poluvreme i otuda je utakmica bila interesantnija nego što je trebalo da bude. To je naš izazov, igrati jednako dobro 48 minuta na oba kraja što je više moguće - zaključio je Meloun.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.