Izvor: HotSport.rs, 08.Sep.2023, 17:56

MORAMO DA BUDEMO PONOSNI: Kera pitali koji bi savet dao Srbiji, a njegov odgovor je oduševio sve!

Utakmica veka u nedelju u Manili Nakon neočekivanog poraza košarkaške reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država od strane Nemačke u polufinalu Mundobasketa, selektor američkog tima, Stiv Ker, izrazio je duboko uvažavanje prema konkurenciji i istakao da je razlika između američkog tima i ostalih reprezentacija sve manja. – Košarka je postala globalna igra u poslednjih 30 godina. Ovo ... Read more
The post MORAMO DA BUDEMO PONOSNI: Kera pitali koji bi savet dao Srbiji, a njegov odgovor je oduševio sve! appeared first on Sportske vesti - HotSport.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Selektora SAD pitali koji savjet bi dao Srbiji pred utakmicu sa Njemačkom

Izvor: Nezavisne Novine, 08.Sep.2023

Selektor reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država Stiv Ker rekao je poslije poraza od Njemačke (111:113) u polufinalu Mundobasketa da Srbiji nije potreban njegov savjet za finale jer joj ide odlično i bez toga.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.