MMA NA KOŠARKAŠKOM TERENU: Pobili se Čačani i Pančevci, a kaznu snose - sudije (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2023, 22:19

MMA NA KOŠARKAŠKOM TERENU: Pobili se Čačani i Pančevci, a kaznu snose - sudije (VIDEO)

Borba do poslednje kapi znoja, ali i krvi.

Utakmicu 2. kola Košarkaške lige Srbije između Čačka 94 i Tamiša u Pančevu obeležio je i incident tokom treće četvrtine kada je došlo do obračuna košarkaša dva tima na parketu.

Sve je došlo pod reflektore nakon što je KLS objavila da sudije ovog meča Radoš Arsenijević, Miloš Hadžić i Dragan Matić nisu dobro delili pravdu i da su propustili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dosude nekoliko ključnih prekršaja i tehničkih greški kojima bi smirili tenziju na terenu.

Igrala se sredina treće četvrtine kada je došlo do obračuna između košarkaša Čačka 94, Nenada Nerandžića i igrača Tamiša, Branislava Terzića i Omara Pajića. Prvopomenuti je bio iznerviran zbog toga što jedan prekršaj nije bio dosuđen, pa je fizički nasrnuo na rivala.

Tuča u Pančevu pic.twitter.com/kpdyfraNLJ

— Sportcomm (@Sportcomm2) October 9, 2023

Potom je Terzić uzvratio udarcem nogom, a Pajić je pokušao da smiri situaciju, ali se našao u vreloj atmosferi.

Komesar suđenja, Milorad Milojković za Sport Klub je komentarisao pomenuti incident i najavio da će biti sankcija.

- Sve je jasno i lagano za analizu. Kontrolor utakmice je ocenio da je nedopustivo da sudije ne prepoznaju situacije na terenu koje prethode tuči i da to ne preveniraju. Da su prethodno podelili nekoliko tehničkih grešaka ne bi došlo do koškanja. Takođe, nedopustivo je da iskusni arbitri tako loše sude, da im misli budu okrenute ka meču ABA lige, koji ih očekuje, a da potcene domaću utakmicu. KLS mora da se poštuje, a kazna koja im je izrečena važi i za ABA ligu. Svaki drugi faul nisu dosudili, takav odnos ne sme da se ponovi. Odluku će da donese disciplinski sudija lige, na osnovu snimka i izveštaja Milana Tasića, delegata utakmice - ponovio je Milojković.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.