Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJEVIĆ PRED FMP: Moramo da nametnemo našu prepoznatljivu igru

Košarkaši Mega Leksa u nedelju (19h) dočekuju tim iz Železnika u okviru prvog kola košarkaške Superlige.

Uoči ove utakmice trener ekipe iz Sremske Mitrovice, Dejan Milojević rekao je da njegovu ekipu očekuje teška utakmica protiv starih znanaca ali ističe da očekuje pobedu koja bi dala podstrek njegovom timu na startu domaćeg šampionata.
-U nedelju nas očekuje težak meč protiv vrlo >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << kvalitetnog protivnika. Igrali smo nekoliko puta ove sezone sa FMP-om i dobro se poznajemo. Moramo da nametnemo našu agresivnu igru u odbrani od početka meča i da uz pametna rešenja u napadu, dođemo do pobede koja bi pogurala ekipu u pravom smeru na početku Superlige-, rekao je Milojević za klupski sajt.
Sličnog mišljenja je i plejmejker Mege, Ognjen Jaramaz koji ističe da je svaki prvi meč u takmičenju specifičan.
-Očekujemo neizvestan meč na početku Superlige zbog toga što je FMP odlična ekipa, ali i zbog činjenice da je prva utakmica u bilo kom takmičenju sama po sebi teška. Smatramo da smo kvalitetno radili u periodu izmedju Jadranske i Superlige i verujem da će se rezultati toga videti već na utakmici- rekao je Jaramaz.
Ekipa Mega Leksa će u meč protv FMP-a ući oslabljena za neigranje centra Predraga Samardžiskog kao i mladog Kostje Mušidija.
The post MILOJEVIĆ PRED FMP: Moramo da nametnemo našu prepoznatljivu igru appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.