„MALDIVI“: DUŠICA HOĆE DA DELI PRAVDU

Izvor: Kurir, 03.Sep.2011, 08:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„MALDIVI“: DUŠICA HOĆE DA DELI PRAVDU

Dušica bi da bude Justicija! Takmičarka iz ekipe Novog Pazara Dušica Kocić učešćem u rijalitiju „Maldivi, više od igre“ nije ostvarila sve svoje snove.

Dušica bi da bude Justicija!

Takmičarka iz ekipe Novog Pazara Dušica Kocić učešćem u rijalitiju „Maldivi, više od igre“ nije ostvarila sve svoje snove.

- Košarka i odbojka su sportovi kojima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << se bavim rekreativno, ali želim da uspem u svetu modelinga, pa i da postanem pravnik - poverila se Dušica devojkama iz ekipe.

- Ponosna sam što sam završila srednju školu, ali i na to što sam bila mis Niša 2010. i što sam učestvovala na Fešn viku u Nišu - rekla je lepa Pazarka, koja u brojnim igrama nije donela dovoljan broj poena svojoj ekipi.

- Idemo dalje! Posle serijala idem u školu, malo ću da radim i da koračam napred - poručila je Dušica.

(R. S.)
Pogledaj vesti o: Odbojka,   Maldivi

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Maldivi: Dušica hoće da bude advokat

Izvor: Story, 03.Sep.2011

Takmičarka Dušica Kocić iz ekipe Novog Pazara ponosna je na učesšće u serijalu na Happy televiziji, ali mašta da postane pravnik

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.