MAKROIMA USLOVNE KAZNE

Izvor: Kurir, 28.Avg.2011, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKROIMA USLOVNE KAZNE

ZAGREB - Izbegli robiju! Organizatorima elitne prostitucije u Zagrebu izrečene su presude! Nebojša Perunović Pančo (61) dobio je dve godine zatvora, uslovno pet godina, a osim toga, moraće da vrati protivpravno stečenu imovinsku korist u iznosu od oko 13.500 evra. Sara Sikirić (24) osuđena je na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine.

ZAGREB - Izbegli robiju!

Organizatorima elitne prostitucije u Zagrebu izrečene su presude! Nebojša Perunović Pančo (61) >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << dobio je dve godine zatvora, uslovno pet godina, a osim toga, moraće da vrati protivpravno stečenu imovinsku korist u iznosu od oko 13.500 evra. Sara Sikirić (24) osuđena je na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine. Ona će, takođe, morati da vrati oko 3.450 evra. Optuženi Perunović i Sikirićeva priznali su krivicu za podvođenje devojaka.

Nebojša Perunović je krajem osamdesetih godina bio fizioterapeut košarkaške reprezentacije Jugoslavije. On se od marta 2010. do juna ove godine u Zagrebu i drugim gradovima u Hrvatskoj s više devojaka dogovorio da će im nalaziti klijente kojima će pružati seksualne usluge za najmanje 500 evra, od čega će polovinu ili trećinu predavati njemu. Perunović je organizovao susrete s devojkama u svom salonu za masažu u Zagrebu, ali i u hotelima, stanovima, na jahtama i drugim lokacijama.

Sud zaštitio klijente

Ovaj slučaj izazvao je veliku medijsku buru jer je reč o otkrivanju najvećeg lanca elitne prostitucije u Hrvatskoj. Akteri u ovoj aferi navodno su bile i brojne osobe iz javnog života, ali je suđenje bilo zatvoreno za javnost, pa se tako verovatno nikad neće saznati detalji i imena osoba povezanih sa seks-skandalom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.