Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2020, 22:25

Lučić nastavio da šije, Bajern u velikoj seriji

Pao i Olimpijakos - 74:68

Namestio je Andrea Trinkijeri Bajern iz Minhena i sada deluje da Bavarci igraju zaista dobru košarku na čelu sa našim Vladimirom Lučićem. U Nemačkoj je gostovao Olimpijakos, a nemački tim je slavio sa 74:68 i tako potvrdio da sa njim nema šale ove sezone.

Zaista Bajern igra u odličnoj formi, a sa ovim trijumfom je ušao u niz od četiri pobede. Pre Olimpijakosa pred ekipom Andree Trinkijerija padali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su redom Alba, Makabi i Fenerbahče.

Već smo pisali o tome da Vladimir Lučić igra košarku života, a on je to i na ovoj utakmici pokazao. Ponovo je bio dvocifren, a meč je završio sa 16 poema, četiri skoka i tri asistencije. Šutirao je 3/4 za dva, 2/3 za tri i 4/4 sa linije za slobodna bacanja. Još jedna izuzetna rola, opet bez prevelikog trošenja lopti i sa odličnim šutem za tri poena.

Pored njega odličan je bio i Vejd Boldvin sa 18 poena. Kod Olimpijakosa je Kostas Papanikolau dao 13, a Čarls Dženkins poen manje.

Bajern se u prvom poluvremenu najviše fokusirao na unutrašnju igru i na defanzivu i to mu je donosilo rezultat. Ponovo je Vladimir Lučić bio na visini zadatka, pa je već posle 20 minuta igre imao devet poena, dva skoka i tri asistencije što ga je činilo najkorisnijim igračem kod Bavaraca.

Olimpijakos je sa druge strane imao nekoliko raspoloženih igrača, raspoređene poene, a u prvom delu meča je, zanimljivo, najbolji u redovima Pirejaca bio Čarls Dženkins sa dve pogođene trojke.

Dakle, gosti su igrali na kartu šuta, a to im nije donosilo neki rezultat u Audi domu, pa je na poluvremenu Bajern imao prednost od 39:34.

Kako je vreme prolazilo Bajern je uspevao da održi prednost, te da izdrži nalete Olimpijakosa. Treba računati na Bavarce ove sezone. Trinkijeri sa Bajernom radi jako dobar posao.

EVROLIGA – 5. KOLO

Četvrtak

Žalgiris - Valensija 82:94

/Rubit 12 - Marinković 16/

Panatinaikos - Fenerbahče 82:68

/Nedović 28 - Braun 17/

Crvena zvezda - CSKA Moskva 86:84, posle produžetka

/Lojd 31 - Haket 29/

Petak

Himki - Makabi Tel Aviv 87:89, posle produžetka (81:81)

/Šved 32 - Dorsi 26/

Bajern - Olimpijakos 74:68

/Boldvin 18 - Papanikolau 13/

21.00: (1,70) Barselona (14,5) Real (2,30)

***kvote su podložne promenama

Odloženo

Zenit - Milano

Alba - Baskonija

Anadolu Efes - Asvel

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

"Grobar" Trinkijeri nemilosrdan, Bajern na vrhu!

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2020

Ekipa Bajerna iz Minhena zauzela je prvu poziciju na tabeli Evrolige posle petog kola ovog takmičenja...Ekipa Bajerna iz Minhena je stigla do nove pobede u Evroligi...Danas su savladali ekipu Olimpijakosa rezultatom 74:68 i tako stigli do svoje četvrte pobede u pet odigranih utakmica...Bavarci su imali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.