Lučić: Jednom sam već osvojio zlato u Kini...

Izvor: RTS, 04.Avg.2019, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lučić: Jednom sam već osvojio zlato u Kini...

Srpski košarkaški reprezentativac Vladimir Lučić izjavio je da ekipa još ne razmišlja previše o rivalima na Mundobasketu, ali da veruje da će kad budu kompletni i kad krenu utakmice početi i "analiza" za ono što predstoji.
"Radimo, u ovoj prvoj fazi, pre svega na fizičkom delu, nije mnogo naporno, spreman sam i motivisan da u potpunosti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pomognem ekipi da napravimo rezultat. Naravno, nadam se da ću da budem među 12", rekao je Lučcić novinarima na Kopaoniku.

On je dodao da se raduje putu u Kinu jer ga za tu zemlju vežu lepe uspomene sa Univerzijade 2011. godine.
"Bio sam u Šendženu, osvojio sam zlato. Neka se ponovi", rekao je uz osmeh košarkaš Bajerna.
Uz njega, od igrača sa aktuelnog spiska A tima, u Kini je bio i Stefan Birčević.
Nekadašnji kapiten Partizana priznao je da se u ekipi još ne priča mnogo o rivalima u Kini.
"Još čekamo da se kompletiramo, pa kad krenu pripremne utakmice verovatno će biti više priče. Ostaje da se vidi na prvenstvu kakav će biti sastav ostalih ekipa, ali nema dileme, turnir će bez obzira na sve biti izuzetno jak. Nadam se da će nas povrede zaobići, trudićemo se da već od prve utakmice u grupi, odnosno od prvog pripremnog meča probamo da napravimo nešto", poručio je Lučić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lučić: Jednom sam već osvojio zlato u Kini

Izvor: B92, 04.Avg.2019

Srpski košarkaški reprezentativac Vladimir Lučić izjavio je da ekipa još ne razmišlja previše o rivalima na Mundobasketu...On je dodao i da veruje da će kad tim bude kompletan i kad krenu utakmice, početi i "analiza" za ono što predstoji..."Radimo, u ovoj prvoj fazi, pre svega na fizičkom...

Nastavak na B92...

Lučić: Jednom sam već osvojio zlato u Kini

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Avg.2019

Srpski košarkaški reprezentativac Vladimir Lučić izjavio je da ekipa još ne razmišlja previše o rivalima na Mundobasketu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.