Levski novi član ABA lige!

Izvor: B92, 27.Apr.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levski novi član ABA lige!

Bugarski košarkaški klub Levski iz Sofije novi je član Jadranske lige, izjavio je u Beogradu generalni menadžer tog takmičenja Roman Lisac.

Levski i Jadranska liga potpisali su ugovor na tri godine, a bugarski klub će u regionalnom takmičenju igrati umesto madjarskog Solnoka.

Lisac je, u razgovoru sa novinarima na prijemu pred finale Jadranske lige, obećao da će učiniti sve da se na kraju regularnog dela takmičenja igra plej-of, umesto fajnal-fora.

Finale završnog turnira Jadranske lige igraće se večeras u Beogradskoj areni, a sastaće se zagrebački klubovi Cibona i Cedevita.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Levski iz Sofije novi član Jadranske lige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2014

Bugarski košarkaški klub Levski iz Sofije novi je član Jadranske lige, izjavio je danas u Beogradu generalni menadžer tog takmičenja Roman Lisac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Levski iz Sofije novi član Jadranske lige

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Apr.2014

Bugarski klub Levski iz Sofije novi je član Jadranske lige, izjavio je u Beogradu generalni menadžer tog takmičenja Roman Lisac.. (FOTO: D. Žarković). Levski i Jadranska liga potpisali su ugovor na tri godine, a bugarski klub će u regionalnom takmičenju igrati umesto mađarskog Solnoka.. Lisac...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.