Legendarni stručnjak se povukao sa mesta selektora: Dudo, hvala za sve!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2013, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legendarni stručnjak se povukao sa mesta selektora: Dudo, hvala za sve!

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković je saopštio danas da se povukao sa te funkcije.

 Dušan Ivković  

"Došlo je vreme da neki mlađi trener preuzme reprezentaciju", rekao je Ivković na konferenciji za novinare u Beogradu i dodao da je radio volonterski i da je ispunio dogovor da vodi ekipu na Evropskom prvenstvu u Sloveniji.

 

Ivković je poželeo sreću reprezentaciji Srbije na Svetskom prvenstvu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Španiji 2014.

 

"Orlovi" su zauzeli sedmo mesto na EP i tako su izborili plasman na planetarno takmičenje sledeće godine. U utakmici za sedmo mesto, Srbija je pobedila Italiju sa 76:64 i to je bila jedna od šest pobeda koliko je ostvarila na 11 utakmica u Sloveniji.

 

Ivković je preuzeo reprezentaciju Srbije 2008. godine i godinu dana kasnije sa ekipom je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Poljskoj. U 2010. godini je bio četvrti na Svetskom prvenstvu u Turskoj.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legendarni stručnjak se povukao sa mesta selektora: Dudo, hvala za sve!

Izvor: Dzungla.org, 24.Sep.2013

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Dušan Ivković je saopštio danas da se povukao sa te funkcije. . OpširnijeVesti Online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.