Legendarni Luis Skola gledao dramatičan poraz FMP Železnika

Izvor: B92, 27.Sep.2023, 19:20

Legendarni Luis Skola gledao dramatičan poraz FMP Železnika

Argentinski košarkaški velikan Luis Skola bio je danas gost u Antaliji na kvalifikacionom turniru za plasman u FIBA Ligu šampiona.

Skola, koji je i ambasador Svetske kuće košarke, pratio je meč FMP Železniak i Varazea i krajnje "tesnu" pobedu italijanskog tima.

Vareze je slavio poenima Olivera Hanlana četiri sekunde pre kraja utakmice, rezultatom 73:71.

Tako je ovaj košarkaš spustio rampu Železniku da prođe u drugi krug kvalifikacija i poslao ih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kući već nakon prvog meča.

"Panteri" imaju za čim da žale jer su u više navrata imali dvocifrenu razliku, čak i u poslednjoj deonici, na startu iste, kada su vodili 63:52. Do kraja, ipak, odigrali su vrlo loše u oba prvaca i nakon drame izgubili meč.

Odličnu utakmicu, neizvesnu pre svega, sa strane je posmatrao pomenuti aergentinski velikan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.