LUDI TIKET, utorak, 66.285 dinara: Tipovanje MOZZART kombinacija se lepo isplatio Beograđaninu

Izvor: MozzartSport.com, 02.Sep.2014, 10:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUDI TIKET, utorak, 66.285 dinara: Tipovanje MOZZART kombinacija se lepo isplatio Beograđaninu

(Tiket možete detaljnije pogledati OVDE)

Iako je juče fokus bio na košarci imalo je na šta da se kladi čak i ako pratite  samo  fudbal. Igrač iz Beograda je to i dokazao sastavljanjem tiketa sa kvotom 662,86, uplatio je 100 dinara, a zaradio 66.285.

Na četiri od pet utakmica je jurio kombinacije, a na meču Univerzitatea – Jaši pk 1-1. Timovi na koje je igrao su ga bez problema ispoštovali, tako da je celo veče mogao da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << uživa u fudbalu, a onda još i da dobro popuni novčanik.

Jedino za čim može da žali je to što nije član MOZZART Club-a jer bi onda osvojio 10 dana benefita „dobitak plus“, dakle toliko dana bi mogao da sastavi tiket sa uplatom 100 dinara na račun MOZZART-a.

(FOTO: screenshot mozzartbet.com)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.