Izvor: MozzartSport.com, 21.Nov.2020, 10:03

LUDI TIKET, subota, 3.138.814: Košarkaški (multi)milioner

Mala zemunska škola klađenja

Retki su tiketi, zapravo retko se uplaćuju kao što je ovaj današnji dobitnički.

Ne samo zbog neverovatne kvote - 11.625 i ogromne zarade od 3.138.814 dinara, nego pre svega zato što je potpuno "košarkaški" I to MOZZARTOV majstor koji ga je sastavio i potom uplatio u našem uplatnom mestu Zemun 7 Meandri nije odabrao klasične igre, pre svega KONAČNI ISHOD nego je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << naređao 10 igrača i odredio im margine broja postignutih koševa. I to svaki put MANJE. I svaki je prošao!

Zaista čudesan tiket sa specifičnim odabirom igara, ali ubitačan! Prava je milina videti takvo znanje i kladilačku odvažnost. Zato i kreator istoga i zaslužuje naziv MILIONER pošto je upravo to postao od jutros, što uz njegovo znanje i pomoć Fortune, što uz MOZZART benefit BONUS 1.000 koji mu je dodatno povećao dobitak. Kapa dole majstore i samo nastavi tako!

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.