Izvor: MozzartSport.com, 21.Apr.2021, 08:44

LUDI TIKET, sreda, 42.810 dinara: Ne bira sport, ali otkida pogotke

Beograđanin je rukometom i košarkom uspeo da ostvari pravo na isplatu 25 procenata dodatnog keša

Juče se na uplatno-isplatno mesto u Njegoševoj ulici u Beogradu ušetao igrač koji baš nije želeo da se njegovo tipovanje veže za jedan sport. Odlučio je da uplati 50 dinara, a ko što vidite postigao je maksimalan učinak na svim frontovima. Primera radi, u 12 parova ušla je košarka uz Zvezdu na H2 tipu s Krkom donela kvotu 1,85. Ima tu i rukometa na razne >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << načine, pa treba odati priznanje za igru koja nije tipična, nije dopadnjima, nikada neće biti u špilu najigranijih parova dana, ali se isplati.

Šta smo iz svega naučili? E, pa Beograđanin je pokazao da se lepe pare mogu zaraditi i mimo udarnih fudbalskih događaja. Kako god, priča sem aplauza zaslužuje isplatu “SUPER MULTI BONUSA”. Konkretno, dakle u ovom slučaju, MOZZART je na pult kladionice doneo 25 procenata dodatnog keša. Ako vas zanima, to je 8.562 dinara na osnovni dobitak.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.