Izvor: MozzartSport.com, 18.Jan.2021, 10:06

LUDI TIKET (-), ponedeljak, 404.533 dinara: Ukrajinci ga uflekali

Mnogo bi bio tvrd pad na košarkaškom tipovanju da MOZZART služba spasavanja tiketa nije odreagovala

Moglo bi se reći da je Čerkaski upropastio MOZZART igrača sa Uba. Naime, na nesreću današnjeg najvećeg nevoljnika, upravo je ovaj klub slavio na meču sa Himikom kome je poverena dvojka nažalost pala. Na kraju meča bilo je 79:77 za Čerkaski! Tako je u vetar otišlo ostalih devet pogodaka, naglašavamo >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mahom iz košarkaške ponude, pošto su tiketu pridružena svega dva fudbalska para, odnosno igre na pobede Totenhema i Bajerna.

Kako bilo, tiket sam za sebe govori dovoljno da je svaki komentar izlišan. Da ne bi bilo previše bolnog pada MOZZART služba spasavanja tiketa reagovala je isplatom po pravilima benefita “NAPLATI PROMAŠAJ”. Konkretno, reč je o povraćaju uplate u iznosu od 5.000 dinara, što znači da MOZZART ne dozvoljava da ovakvi padovi žestoko zabole.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.