Izvor: HotSport.rs, 27.Feb.2015, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBAV, POSVEĆENOST, ALI I BUNT: Ovako Vujošević govori o Grobarima

Grobari su uvek tu i u dobru i u zlu, pobedama i porazima.  Da bi pomogli Košarkaškom klubu Partizan organizovali su revijani meč sadašnjih i bivših asova u crno-belom, 11. marta u hali Pionir. 

Trener crno-belih Duško Vujošević smatra da će se taj način poboljšati finansijska situacija.
- Videćemo koliki će prihod sa tog meča biti. Moram da naglasim ponašanje publike koja prati sve naše utakmice i pokazuje maksimalnu posvećenost, kao i vrstu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << bunta, jer se jedan veliki klub urušava na takav način – objasnio je Vujošević i dodao da je bilo razgovora da fudbalski klub pomogne košarkaškom i da će javnost biti obaveštena ako dođe do toga.
Cena karata za revijalni meč biće: 600 dinara tribine, 1.000 dinara parter i 1.500 dinara loža. 
Verovatno bi i Arena bila puna, ljubav Grobara se nikada nije dovodila u pitanje.
hotsport.rs       
Pogledaj vesti o: Košarka,   Partizan

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.