Izvor: HotSport.rs, 11.Jun.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEPE VESTI ZA TEA I DRUGARE: Letonija i bez druge zvezde dolazi u Beograd

Lepe vesti za košarkašku reprezentaciju Srbije stižu iz Letonije pred početak priprema za kvalifikacioni olimpijski turnir koji se početkom jula igra u Beogradu.

Ponadali su se Letonci da bi posle dobrog rezultata na EP u Francuskoj mogli i do Olimpijskih igara u Riju. Ipak, to će biti mnogo teško. Naime, Letonci će u Beograd doći bez >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << svoja dva najbolja igrača, što će im sigurno otežati posao u duelima sa Srbijom, Češkom, Japanom, Angolom i Portorikom.
ŠTA SE OVO DOGAĐA: Umesto da zaigra za Zvezdu čovek krenuo stopama Miličića (FOTO; VIDEO)
Naime, posle prve zvezde tima i NBA igrača Kristapsa Porzingisa, slektor Letonije je ostao i bez košarkaša Laboral Kuće Davisa Bertansa. Bivši šuter Partizana javio se selektoru Ainarsu Bagatskisu da neće moći da pomogne Letoniji na putu ka OI, a razlog je želja da se potpuno oporavi, pošto ga zadnjih godina muče povrede.
– Dobro je da se na vreme javio. Sada imam 18 kandiadata za put u Beograd – rekao je Bagatskis.
ŠANSA ZA SRBIJU: Osipa se “drim tim”!
Od poznatijih evropskih košarkaša za Letoniju će u Beogradu igrati Daris Bertans iz Bilbaoa i Janis Strelnijeks iz Bamberga. Letonija će u Beogradu igrati u “B” grupi sa Češkom i Japanom. Drugu grupu čine Srbija, Angola i Portoriko. Samo će pobednik turnira u Beogradu sesti u avion za Rio.
The post LEPE VESTI ZA TEA I DRUGARE: Letonija i bez druge zvezde dolazi u Beograd appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.