LBA - Armani slavio u derbiju pred duel sa Zvezdom

Izvor: Sportske.net, 26.Dec.2017, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LBA - 'Armani' slavio u derbiju pred duel sa Zvezdom

Aktuelni šampion Italije savladao je ekipu Breše u derbi susretu 12. kola italijanske košarkaške lige (LBA).

Utakmica u "Mediolanum Forumu" predstavljala je derbi 12. kola italijanske košarkaške lige iz prostog razloga što se radilo o okršaju prvoplasiranog tima na tabeli i aktuelnog šampiona.

'Armani' je slavio rezultatom 74:71 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (22:16, 23:19, 15:27, 14:9) i tako prišao vodećoj Breši koja i dalje ima pobedu više u odnosu na aktuelnog šampiona Italije.

Domaći su zahvaljujući boljoj igri u prvom poluvremenu na pauzu otišli sa dvocifrenom prednošću koju je Breša anulirala tokom trećeg kvartala.

Na kraju je prelomila poslednja deonica, 'Armani' je postigao pet poena više od lidera prvenstva i na kraju dobio veoma važnu utakmicu, poslednju pred okršaj sa Crvenom zvezdom mt:s zakazan za petak.

Najefikasniji u redovima 'Armanija' bio je Džordan Tiodor sa 19 poena i 3 asistencije, a pratili su ga Endrju Gaudlok sa 13 i Arturas Gudaitis sa 12 poena. Vladimir Micov je utakmicu završio sa 7 poena i 4 asistencije.

'Armani' i dalje zauzima drugo mesto na tabeli sa 9 pobeda i 3 poraza, a Breša ostaje na čelu "karavana" sa pobedom više.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.