Kuzmić ne ide na SP

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jul.2014, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuzmić ne ide na SP

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević najavio je danas da Ognjen Kuzmić najverovatnije neće igrati na Svetskom prvenstvu u Španiji zbog povrede.

"Pre dva dana smo čuli da ima stres frakturu fibule. Kuzmić je stigao u Beograd, a doći će ovde kod nas na Kopaonik, želi pre svega svima da se predstavi. Krivo mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je jer je zanimljiv igrač, bilo bi dobro da uz naše velike centre na teren prenese energiju, snagu, visinu... Mislim da je između tri i četiri sedmice period tokom kojeg mora da miruje. Videćemo još sa doktorom Radovanovićem", rekao je Đorđević za Sportski žurnal.

Selektor je naveo i da to nije jedini problem sa povredama, jer i Nemanju Dangubića muči koleno.

On nije isključio mogućnost da pozove još neke nove igrače u nacionalni tim.

Svetski šampionat u Španiji igra se od 30. avgusta do 14. septembra, a Srbija je u grupi A sa domaćinom, Francuskom, Brazilom, Egiptom i Iranom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kuzmić ne ide na SP

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2014

BEOGRAD - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević najavio je danas da Ognjen Kuzmić najvjerovatnije neće igrati na Svjetskom prvenstvu u Španiji zbog povrede.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.