Kulagin ne igra, Teo rovit

Izvor: Sportske.net, 18.Maj.2017, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kulagin ne igra, Teo rovit

Predsednik aktuelnog šampiona Evrope govorio o kadrovskim problemima u timu pred početak fajnal-fora u Istanbulu.

Nastup kapitena košarkaške reprezentacije Srbije na fajnal-foru Evrolige u Istanbulu doveden je pod znak pitanja pošto je javnosti predočeno da ima problema sa povredom.

Miloš Teodosić je prethodnih nedelja radio na rehabilitaciji i došao u poziciju da može da izađe na teren, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ali se na osnovu izjave predsednika CSKA Andreja Vatutina može zaključiti da se od Tea ne očekuje mnogo.

"Već sada znamo da Dmitri Kulagin neće igrati u polufinalu. Zabrinut sam jer se Miloš Teodosić nije oporavio do kraja. Teško je očekivati nešto veliko od njega kada se zna da nekoliko nedelja nije trenirao" kazao je Vatutin.

Dmitri Kulagin je povredio skočni zglob u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa VTB lige sa Astanom, dok Miloš Teodosić nije nastupao od početka eliminacione faze regionalnog takmičenja.

Uprkos tome što Miloš Teodosić nije sto posto spreman za iskušenja koja slede, predsednik CSKA smatra da njegov tim ima šanse u meču sa Olimpijakosom.

"Ne igra Teodosić protiv Olimpijakosa nego CSKA" zaključio je Vatutin.

Fajnal-for u Istanbulu na programu je tokom predstojećeg vikenda, a aktuelni šampion Evrope u polufinalu igra protiv Olimpijakosa.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LOŠE VESTI: Teo preskače Olimpijakos?

Izvor: HotSport.rs, 18.Maj.2017

Do početka fajnal-fora Evrolige ostalo je još 24 sata, a CSKA iz Moskve je pred velikim problemom, jer bi protiv Olimpijakosa mogao da igra bez najboljeg igrača.. . Predsednik ‘armejaca’ donosi loše vesti navijačima CSKA iz Moskve. Srpski kapiten Miloš Teodosić je pod znakom pitanja za meč...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.