Krstić: Poslednja prilika da se uigramo za EP

Izvor: Studio B, 22.Avg.2013, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Poslednja prilika da se uigramo za EP

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić rekao je da će turnir u Istanbulu mnogo značiti njegovoj ekipi, jer je to poslednja prilika kako bi se što bolje uigrali za Evropsko prvenstvo u Sloveniji.

"Nalazimo se u završnoj fazi prirpema za Evropsko prvenstvo. Sigurno je da će nam turnir u Istanbulu dosta značiti, jer ćemo imati tri veoma jake provere. Već smo se sastali sa selekcijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Turske, ali mislim da će nam dobro doći još jedna utakmica sa njima", rekao je Krstić za sajt Košarkaškog saveza Srbije.   

Najbolji košarkasi Srbije otputovali su danas u Istanbul gde će od 23. do 25. avgusta učestvovati na 11. turniru "Sportoto", poslednjoj proveri pred početak Evropskog prvenstva u Sloveniji.   

"Imamo problema sa povredama, ali ovo je jedna od poslednjih prilika, da se što bolje uigramo, razigramo sve igrače, kako bi što spremniji dočekali start Eurobasketa u Sloveniji", kazao je kapiten reprezentacije Srbije.   

Rivali Srbije, pored domaće selekcije biće i ekipe Hrvatske i Belgije. Kao i na turniru u Antibu, selektor Dušan Ivković računaće na 14 igrača. U ekipu se vratio Nemanja Nedović, dok je u Beogradu, pored Miloša Teodosića, koji individualno trenira sa kondicionim trenerom, ostao i Vladimir Lučić kako bi nastavio sa započetim terapijama.
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Krstić: Istanbul ključ uigravanja

Izvor: B92, 22.Avg.2013

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić rekao je da će turnir u Istanbulu mnogo značiti njegovoj ekipi...Po Krstićevim rečima to je poslednja prilika kako bi se što bolje uigrali za Evropsko prvenstvo u Sloveniji...Najbolji košarkasi Srbije otputovali su u Istanbul gde će od 23....

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.