Kreće nova sezona košarkaške Evrolige, Fener čeka Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Sep.2021, 14:40

Kreće nova sezona košarkaške Evrolige, Fener čeka Zvezdu

Nova sezona košarkaške Evrolige počinje sutra, a Srbiju i region ponovo će predstavljati Crvena zvezda.

Crveno-beli na startu gostuju Fenerbahčeu u Istanbulu (petak 19.45) na čijoj klupi je Saša Đorđević, a jedan od glavnih aduta na terenu Marko Gudurić.

Sezonu u četvrtak od 19 sati otvaraju silno pojačani debitant Monako, čiji novi član je Danilo Anđušić i Panatinaikos, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za koji igra Nemanja Nedović.

Bajern sa Vladimirom Lučićem i Ognjenom Jaramazom gostuje Makabiju, Armani dočekuje CSKA, sa oporavljenim Nikolom Milutinovom, a Real u Madridu aktuelnog šampiona Efes, koji i ove sezone predvodi aktuelni MVP Evrolige Vasa Micić.

U petak su na rasporedu još četiri meča: Uniks - Zenit, Asvel - Žalgiris, Olimpijakos - Baskonija i Barselona - Alba.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.