Kraljevi znaju šta Beograd znači: Pionir je mesto gde se pisala istorija evropske košarke!

Izvor: MozzartSport.com, 22.Dec.2016, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevi znaju šta Beograd znači: Pionir je mesto gde se pisala istorija evropske košarke!

"Zvezda je tim koji igra odlično kod kuće i tera vas da se uložite mnogo energije i koncentracije", rekao je trener Real Madrida Pablo Laso

Real Madrid dolazi u Beograd kao veliki favorit, ali ne i uzdignutog nosa. Jasno je Špancima da su u zemlji košarke, a trener Kraljevskog kluba Pablo Laso istakao je da će njegov tim igrati u Pioniru za koji je imao velike reči.

"Potrudićemo se da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se pre svega što više fizički oporavimo. Pionir je mesto gde se pisala istorija evropske košarke, čeka nas sjajna atmosfera sa velikim pritiskom sa tribina", rekao je Laso.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Real dolazi na noge crveno-belima sa skorom 9-4.

"Zvezda je tim koji igra odlično kod kuće i tera vas da se uložite mnogo energije i koncentracije. Biće to težak meč, ali se nadam da ćemo doći do pobede pred Božić", rekao je Laso.

Utakmica se igra u četvrtak od 19 časova.

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.