Krajsler Balkans Zvezdin sponzor

Izvor: B92, 30.Okt.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Krajsler Balkans" Zvezdin sponzor

Košarkaški klub Crvena zvezda i kompanija "Krajsler Balkans" i zvanično su potvrdili saradnju, a 'crveno-beli' će od novog partnera dobiti vozila marke "Dodž".

Generalni direktor Krajsler Balkansa Stavros Paraskevaides rekao je da je važno da kompanija bude prepoznatljiva i povezana sa timom koji je veliki brend. "Dodž i Zvezda su >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rođeni pobednici, a i boje nam se uklapaju", izjavio je Paraskevaides i dodao da mu je posao sa Zvezdom još draži pošto je navijač Olimpijakosa.

Generalni menadžer tima sa Malog Kalemegdana Milan Opačić smatra da je ugovor sa Krajsler Balkansom, predstavnikom za Balkan američkog proizvođača automobila, veoma značajan za Zvezdu.

„Naši prijatelji su i sponzori francuske reprezentacije, što jasno govori kakve partnere biraju. Nadam se da ćemo se uspešno voziti ne samo srpskim putevima, već i onim u NLB ligi i Eurokupu", aludirao je Opačić na delatnost Krajslera.

Zvezda narednu utakmicu u NLB ligi igra u subotu protiv Cibone u Zagrebu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.