Izvor: Nezavisne Novine, 17.Nov.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaški derbi u 'Mejdanu'

Košarkaši Slobode u subotu od 19 časova u hali "Mejdan" dočekuju aktuelnog viceprvaka Zrinjski u derbi susretu šestog kola Lige 11 BiH.

Zrinjski je trenutno lider prvenstvene tabele sa četiri pobjede iz isto toliko susreta, dok je Sloboda na omjeru od tri pobjede i jedan poraz.

Dva tima su se prethodne sezone sastala četiri puta. Obje ekipe su po dva puta odnijele pobjedu. Zanimljivo bi trebalo da bude i u Hercegovini, gdje u subotu od 18 časova petoplasirani >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Široki dočekuje četvrtoplasirani Kakanj, koji je u seriji od dva trijumfa. Sparsi u nedjelju od 17 časova u gradskom derbiju gostuju preposljednjoj Vogošći.

Bošnjak će prve bodove u sezoni pokušati da osvoji kod kuće protiv Mladosti (subota, 18). Meč između Bosne i Studenta je odgođen.

Košarkašice Mladog Krajišnika ugostiće u Banjaluci Brčanku u četvrtom kolu Lige BiH, a utakmica će biti igrana u subotu (19). Ostali parovi, subota: Rudar sport - Jedinstvo (19), nedjelja: Livno - Željezničar (18), Orlovi - Bugojno (19.30), 21. novembar: Plej-of - Banovići (19.30).
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Krupa savladala Zrinjski, Radnik bolji od Čelika, rutinska pobjeda Slobode protiv Viteza

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Nov.2017, 16:19

U terminu od 13:00 sati odigrane su tri utakmice 15. kola Premijer lige BiH, Sloboda je pobijedila Vitez na Tušnju, Zrinjski je poražen na gostovanju kod Krupe, dok je Radnik upisao domaću pobjedu nad Čelikom. Četvrta utakmica prvog dana vikenda igra se u Sarajevu, gdje Sarajevo dočekuje Mladost...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.