Košarkašice Vrbasa započele pripreme

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2022, 14:54

Košarkašice Vrbasa započele pripreme

Tokom prošle sedmice, Ženski košarkaški klub Vrbas krenuo je u pripreme za novu sezonu. Prvi trener Vesna Džuver i mlada talentovana košarkašica Jovana Popović su odsutne zbog učešća na Evropskom prvenstvu B divizije za kadetkinje u Podgorici.

Treninge koji se održavaju dva puta dnevno u Centru za fizičku kulturu “Drago Jovović” u Vrbasu predvode kondicioni i pomoćni treneri.

Ženski košarkaški klub Vrbas prošle sezone završio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je na 7. poziciji u Prvoj ligi Srbiji. Pod vođstvom trenera Vesne Džuver, tim je stvorio odličnu atmosferu, te su mnoge igračice pored ponuda drugih klubova ipak odlučile da ostanu u Vrbasu.

“’Pripreme smo počeli sa kondicionim trenerom. Sada radimo deo fizičke pripreme. Čekamo da se vrati glavni trener sa Evropskog prvenstva sa kadetkinjama. Ove sezone smo kvalitetnija ekipa nego što smo bili prošle. Očekujem i bolje rezultate. Veoma sam zadovoljna pojačanjima, kostur ekipe je dobar” istakla je kapiten Vrbasa Nataša Mijatović.

Tim Vrbasa od ove sezone biće jači za dve izuzetne košarkašice, Anu Vučetić koja je stigla iz Novosadske ŽKA i Jovanu Jovović koja se vratila u vrbaški klub iz Vojvodine 021.

“Drago mi je da sam upoznala svoje nove saigračice i da smo se lepo uklopile. Treninzi su na visokom nivou, što će nam dosta značiti za start sezone” izjavila je Ana Vučetić.

“Tek smo počele, a već smo zadovoljne. Sve devojke se već poznaju. Čekamo da počne sezona da pokažemo šta imamo. Prezadovoljna sam ekipom. Još uvek nismo razgovarali o ambicijama kluba ali idemo na osvajanje titule, zašto da ne”, zaključila je jedna od najboljih košarkašica u domaćoj ligi Jovana Jovović.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.