Košarkaši u poslednjoj četvrtini slomili Metalac

Izvor: SandzakPress.net, 25.Nov.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši u poslednjoj četvrtini slomili Metalac

Košarkaši Novog Pazara savladali su večeras Metalac u Valjevu sa 93:79 (22:20, 25:24, 19:25, 27:10), u meču osmog kola Košarkaške lige Srbije. Najbolji u timu gostiju bio je Aleksandar Todorović sa 30 poena, 11 skokova i tri ukradene lopte, uz indeks 42, a pratili su ga Nikola Korać sa 13 poena i devet asistencija i Aleksa Novaković sa poenom manje. Metalac su predvodili Igor Đuković sa 13 poena, Jovan Vojinović sa 12 i Aleksandar Vasić i Toma Vasiljević koji su upisali po >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << 10 poena. Novi Pazar je na petom mestu na tabeli sa pet pobeda i tri poraza, a Metalac na deobi od 10. do 12. mesta sa dva trijumfa i šest izgubljenih mečeva. Tim Olivera Popovića će u narednom kolu dočekati Dinamik, dok će Metalac gostovati Vojvodini.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šamot iznenadio Pazarce u Aranđelovcu

Izvor: SandzakPress.net, 25.Nov.2019

Rukometaši Šamota savladali su u Aranđelovcu ekipu Novog Pazara sa 34:28 (19:15), u meču 11. kola Arkus lige Pred oko 400 gledalaca u Sportsko-rekreativnom centru Šumadija, domaćina je predvodio Miloš Milinić sa devet golova, sledili su ga Danilo Živković sa šest, Ivan Lomić sa četiri,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.