Izvor: Radio 021, 25.Jan.2021, 11:35

Košarkaši Vojvodine razigrani protiv Metalca

Košarkaši Vojvodine savladali su u gostima ekipu Metalca, rezultatom 81:65, u 18. kolu Košarkaške lige Srbije.

Novosađani su do pobede u Valjevu stigli osvajajući četvrtine sa 26:18, 23:16, 22:14, 10:17.

Od samog starta su krenuli sigurno košarkaši Vojvodine i već u prvoj četvrtini napravili prednost od osam poena. Do poluvremena su tu prednost uvećali, a odličnim tempom nastavili su i u drugom poluvremenu.

Tek u poslednjoj četvrtini su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << dozvolili domaćinu da se malo razigra i da otopi razliku u poenima, ali su bili bezbrižni momci iz Novog Sada, jer su pobedu i nove bodove već stavili u džep.

Igrali su košarkaši Vojvodine dobro u svim aspektima igre, u odbrani su bili odgovorni, u napadu brzi i efikasni. Imali su u jednom momentu i 24 poena prednosti, što objašnjava "opuštanje" u poslednjoj četvrtini.

Najviše poena, ukupno 15, u ekipi Vojvodine postigao je Nikola Gaćeša, u skokovima se istakao Aleksa Nikolić, a u asistencijama kapiten Krsto Bjelica.

Narednu utakmicu Vojvodina igra 30. januara, kada će dočekati ekipu Pirota.

Voša je sa 29 bodova treća u šampionatu, ispred nje su Zlatibor sa 31 i Mladost sa 33 boda. Obe ekipe ispred Vojvodine imaju i utakmicu više u odnosu na novosadski tim.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.