Izvor: Radio 021, 09.Dec.2019, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Vojvodine poraženi od Dinamiku u finišu meča

Košarkaši Vojvodine poraženi su na gostovanju od Dinamika, rezultatom 77:74, u 10. kolu Košarkaške lige Srbije.

Momci u crveno-belim dresovima išli su na gostovanje trećeplasiranoj ekipi i očekivala se lagana pobeda Dinamika, ali izabranici Filipa Soceka nisu došli u Beograd kako bi se samo predali. Utakmica je bila neizvesna do samog kraja i Voša je pala tek u finišu meča.

Novosađani su >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << držali egal sa protivnikom tokom prvog poluvremena, kada je rezultat bio 40:37 u korist domaćina. U trećoj četvrtini rival je tu prednost povećao za dva koša, a onda je velika borba viđena u poslednjem delu igre.

Dobrom igrom košarkaši Vojvodine su se sustigli protivnika i samo osam sekundi do kraja došli do izjednačenja 74:74, posle trojke Lobareva. Međutim, Smiljanić je pogodio trojku za Dinamik, kojom je doneo sedmu pobedu ovom timu.

Najraspucaniji u redovima Vojvodine bio je Pavel Lobarev sa 20 poena, dok je u redovima domaćina najefikasniji bio Nikola Vujović koji je upisao 18 bodova.

Narednu utakmicu Voša igra u subotu, kada će dočekati Slobodu, trenutno drugi tim na tabeli Košarkaške lige Srbije.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.