Košarkaši Napretka dočekuju Dinamik u duelu dva tima iz donjeg dela tabele

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2021, 16:58

Košarkaši Napretka dočekuju Dinamik u duelu dva tima iz donjeg dela tabele

U zaostaloj utakmici 23. kola Košarkaške lige Srbije, košarkaši aleksinačkog Napretka dočekaće danas od 18 sati ekipu Dinamika iz Beograda. Biće to duel dve ekipe koje su u donjem delu tabele, tako da će obema ekipama pobeda biti imperativ.

Nakon skoro dve nedelje pauze, košarkaši Napretka nastavljaju borbu za opstanak >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u društvu najboljih košarkašhih timova. U Aleksinac stiže ekipa Dinamika koja je na tabeli odmah iznad košarkaša Napretka, ali gosti imaju i dva meča manje.

Aleksinčani su pre oko mesec dana dobili novog trenera Dušana Jelića, koji za sada ima skor od jedne pobede i dva poraza pa će šansu za poravnanje odnosa pobeda i poraza imati protiv beogradskog kluba. Dinamik je pre nedelju dana savladao ekipu Dunava i pokušaće da vežu i drugu uzastopnu pobedu.

Da nas u aleksinačkoj "Hali sportova" očekuje interesantan meč govori i podatak da je prvi duel ovih ekipa pripao Dinamiku ali tek posle produžetaka 94:90 (77:77).

Početak utakmice zakazan je za 18 sati, a ljubitelji KLS-a će ovaj meč moći da prate na ovom linku.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Napredak u penal završnici savladao Dinamik, Karter junak pobede

Izvor: JužneVesti.com, 10.Mar.2021

Nakon skoro dve nedelje pauze košarkaši Napretka iz Aleksinca opet su se našli na parketu i u svojoj hali zabeležili važnu pobedu u borbi za opstanak, pošto su u zaostaloj utakmici 23. kola Košarkaške lige Srbije savladali Dinamik rezultatom 79:75. Junak pobede bio je američki košarkaš Karter,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.