Košarkaši Napretka danas u gostima Vojvodini uz TV prenos

Izvor: Aleksinac.net, 17.Jan.2020, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Napretka danas u gostima Vojvodini uz TV prenos

Priliku da ponovo slave nad novosadskom Vojvodinom, ekipom koja se nalazi na poslednjem mestu na tabeli Košarkaške lige Srbije, košarkaši aleksinačkog Napretka imaće u petak, 17. januara u Novom Sadu. Meč 16. kola KLS-a prenosiće TV Arena sport 2.

Duel sa "fenjerašem" aleksinački tim, trenutno peti na tabeli, čeka nakon pobede nad Novim Pazarom u >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Aleksincu, a eventualnom pobedom u Novom Sadu aleksinački tim bi bio jako blizu opstanku u elitnom rangu i dodatno se približio plasmanu u Superligu.

Da u timu sa juga Srbije vlada dobro raspoloženje, potvrđuje i Dimitrije Raičević, najbolji strelac Napretka.

Sada se lepo vidi ovaj naš bilans od 8 pobeda i 7 poraza, što bi se reklo, lakše se diše. Vojvodina je vrlo nezgodna ekipa, ima dosta dobrih igrača, a uz mladost i iskustvo koje ima ne zaslužuje ovu poziciju na tabeli. Sa druge strane, pokušaćemo da napravimo "brejk" i potvrdimo mesto u KLS ligi koje zaslužujemo - kaže Raičević

U prvom delu sezone Napredak je u svom Aleksincu ubedljivo slavio 112:94 nad Vojvodinom. Priliku za novu pobedu vidi i košarkaš Lazar Stanković.

Očekujem dobru, ali tešku utakmicu. Ekipa Vojvodine je neugodna, bilans na tabeli ništa ne pokazuje, ali mi očekujemo pobedu - kaže Stanković.

Utakmica u Novom Sadu je na programu u petak, 17. januara od 18 sati, a najavljen je i prenos na Areni sport 2.

Nastavak na Aleksinac.net...






Povezane vesti

Košarkaši Vojvodine dočekuju Napredak u borbi za opstanak

Izvor: Radio 021, 17.Jan.2020

Košarkaši Vojvodine dočekuju danas Napredak na Spensu, u utakmici 16. kola Košarkaške lige Srbije...Novosađani dočekuju tim iz sredine tabele i, kao i svaki drugi, predstavlja nastavak borbe za opstanak u KLS-u. Međutim, kada se pojavi veliki pritisak, onda preti i opasnost od stvaranja nervoze,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.