Izvor: MozzartSport.com, 12.Maj.2020, 12:56

Košarka uzleće u Kamerunu

Dve utakmice tamošnjeg nacionalnog šampionata danas su na programu

Nema košarke još na Starom kontinentu, ali se na ostalima stvari malo po malo vraćaju u određenu normalu. I dok su u Evropi plan za nastavak nadmetanja tek postavili Španija i Nemačka, dok su Italijani i VTB liga potpuno poništili sezonu, bar što se Afrike tiče, košarku ćemo moći da pratimo u Kamerunu. Danas su u ovoj zemlji >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na programu dve utakmice trećeg kola muške prve lige.

Trenutno prvoplasirani tim na tabeli ovog šampionata je FAP Basket, koji je u prve dve runde ostvario pobede protiv Ekol De Basketa (85:60) i Etual Sportiva (39:90), ali ti mečevi su odigrani još krajem decembra meseca, nakon čega je usledila ova dugačka pauza.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Upravo će ekipa Ekol De Basket pokušati protiv Le Nkama (15.00) da upiše pobedu koja bi ga popela u gornji deo tabele. Oba tima za sada imaju skor od jedne pobede i poraza, pošto je Ekol pored neuspeha od FAP-a, upisao i trijumf nad Nzui-Mantom (61:56). Sa druge strane, Le Nkam je savladao Univerzitet iz Duale (55:46), a poražen je od Oniks Basketa, koji takođe ima dve pobede na tabeli.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Drugi meč dana igraće već pomenuti Univerzitet iz Duale, koji će ugostiti ekipu Volkanik Voriorsa iz Buee (17.00). Ovde je takođe sve jasno, manje ili više, pošto je gost jedan od najslabijih timova u ligi – u duelu protiv Nzui-Manta poražen je rezultatom 46:62, dok je od Oniksa pretrpeo katastrofu (41:85). Univerzitet iz Duale je pored poraza od Le Nkama upisao i trijumf nad Etual Sportivom (91:70).

KAMERUN 1 – 3. KOLO

Utorak

15.00: (2,30) Ekol De Basket (14,5) Le Nkam (1,70)

17.00: (1,85) Univerzitet Duala (hendikep -22,5) Volkanik Voriors (1,85)

***kvote i granice su podložne promenama

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.