Košarka uživo: Neizsvesno ...

Izvor: RTS, 30.Jun.2013, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka uživo: Neizsvesno ...

Srbija - Turska 49:59 (24:21, 20:22, 5:16). Košarkašice Srbije od 17 sati igraju meč za treće mesto na EP protiv Turske. Naše devojke izuzetno cene Turkinje ali veruju u sebe i smatraju da su sposobne da pobede i okite se bronzanom medaljom. Prenos utakmice je na našem Prvom programu.

17.42 - Dobra igra naše selekcije u prvom poluvremenu. Ubedljiv poraz od Španije nije ostavio trag. Nnovi meč, doneo je novo lice naše reprezentacije. Od samog starta krenule su silovito >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stekle prednost i održavale je tokom celog poluvremena. Turkinje na trenutke opravddavale ulogu favorita u ovom meču. Ipak, naše devojke agresivnom igrom uspele da pariraju protivnicama. Na poluvremenu Srbija ima minimalnu prednost 44:43. 

17.18 - Kraj prve četvrtine Srbija vodi protiv Turske 24:21. 

17.08 - Odličan start naših košarkašica, odlična realizaciaj napada, prednost od šest poena, primorala je Turskog trenera da zatraži tajm aut posle 5 minuta igre, kako bi usporio našu selekciju.

17.01 - Tok meča možete pratiti na našem blogu, Fejsbuk i Tviter stranici a snimke sa utakmice na našem zvaničnom Jutjub kanalu. 

17.00 - Počeo je meč između Srbije i Turske u borbi za bronzanu medalju. 

15.18 - Bliži se početak meča za bronzanu medalju. Naše devojke veruju u pobedu, što potvrđuju i statusima na društvenim mrežama.

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije danas igra meč za bronzanu medalju na EP u Fransuskoj. Protivnik našim damam biće selekcija Turske. Meč pošinje u 17 sati a prenos je na RTS 1.

Srpska košarkašica Tamara Radočaj rekla je da njena reprezentacija ima velike šanse da pobedi Tursku u utakmici za treće mesto i tako osvoji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.

"Pokušaćemo da se odmorimo i što bolje pripremimo sa duel sa Turskom. Realno, imamo velike šanse, to ipak nije ekipa Francuske ili Španije, koje u ovom trenutku igraju neverovatno. Borićemo se kao i do sad i probaćemo da pobedimo i dođemo do medalje", rekla je Tamara Radočaj.

Radočaj je istakla da je reprezentacija Srbije samim plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva ostvarila neverovatan uspeh.

"Mi bismo bile srećne da nam je neko pre prvenstva ponudio mesto među prve četiri ekipe i plasman na Svetsko prvenstvo. Ostvarile smo neverovatan uspeh", kazala je Radočaj.

Ana Dabović, koja je prošle sezone igrala u Ankari, rekla je da Turska ima veće šanse, ali da njena ekipa želi da pobedom i medaljom završi prvenstvo.

"Iskusne su, igraju zajedno dosta dugo. One imaju veće šanse, ali ko se tog dana bude više borio taj će pobediti. Do sada smo već ostvarile fenomenalan uspeh, ali bi bronzana medalja bila... Želimo da na pravi način završimo ovo prvenstvo - pobedom", rekla je Ana Dabović.

Ona je tursku ligu ocenila kao najjaču u Evropi.

"Mislim da je turska liga najjača u Evropi, imaju dve veoma jake ekipe, Galatasaraj i Fenerbahče i košarkašice iz tih timova čine ovu njihovu reprezentaciju", rekla je Dabovićeva.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Košarka uživo: Turkiwe u naletu

Izvor: RTS, 30.Jun.2013

Srbija - Turska 49:59 (24:21, 20:22, 5:16). Košarkašice Srbije od 17 sati igraju meč za treće mesto na EP protiv Turske. Naše devojke izuzetno cene Turkinje ali veruju u sebe i smatraju da su sposobne da pobede i okite se bronzanom medaljom. Prenos utakmice je na našem Prvom programu...17.42 -...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.