Košarka: Ubedljiva pobeda leskovačkih farmaceuta

Izvor: juGmedia, 09.Dec.2013, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Ubedljiva pobeda leskovačkih farmaceuta

LESKOVAC – Košarkaši Zdravlja ubedljivo su savladali Sokobanju rezultatom 102:60 u utakmici 10. kola Prve regionalne lige grupa Istok.

Već u prvoj četvrtini Leskovčani su predvodjeni Nemanjom Stankovićem stigli do 12 poena prednosti. U drugom periodu dirigentsku palicu preuzeo je Tomislav Tešović, pa su „farmaceuti“ na odmor otišli sa velikih 25 poena razlikie (50:25).

U nastavku trener Dragan Arsić je pružio priliku svim igračima, a najbolje su je iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << za igru raspoloženi Zdravković, Stanković, Stojanović i Dojčinović. Prednost Zdravlja rasla je iz minuta u minut, a najveću prednost domaći košarkaši su imali u 38. minutu (98:52).

Posle 10. kola Zdravlje zauzima 4. mesto na tabeli sa 17 osvojenih bodova, koliko ima i Bor RTB na trećem mestu, ali i nešto bolju koš razliku.

U 11. kolu Zdravlje gostuje u Medveđi, a protivnik je ekipa Jablanice.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Košarka,   Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Težak poraz Juga u Surdulici

Izvor: OkRadio.rs, 09.Dec.2013

Košarkaši Juga iz Vranja doživeli su ubedljiv poraz, u 10. kolu Prve regionalne lige Istok, od debitanta u Drugoj regionalnoj ligi, ekipi Radnika u Surdulici, rezultatom 84:58, što govori o rekreativnoj atmosferui u ekipi, kojoj je igranje u gostima jedna vrsta razonode. Posle katastrofe u prvoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.