Košarka: Protiv Brazila za polufinale

Izvor: NTV.rs, 08.Sep.2014, 16:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Protiv Brazila za polufinale

Košarkaši Srbije ostvarili su i drugi veliki cilj na Svetskom prvenstvu u Španiji.
Nakon ulaska u nokaut fazu i promenljivih igara, izabranici Aleksandra Đorđevića u najvažnijem trenutku zaigrali su najbolje i iznenađujuće lako eliminisali do tada nepobedive Grke. Rezultat od 90:72 sasvim realno odslikava odnos snaga na terenu, jer su naši košarkaši zaista briljirali posebno u drugom poluvremenu. >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs <<
Sada je na redu četvrtfinalni duel sa Brazilcima, od kojih smo izgubili u okviru grupe, ali smo u trećem periodu pokazali da imamo kvalitet da i njih pošaljemo kući. Susret Srbija – Brazil na programu je u sredu od 18 časova. Istog dana za mesto u polufinalu, od 22 časa, boriće se Španija i Francuska. Dan pre toga, u utorak 9. septembra, na programu su prva dva četvrtfinalna duela u kojima će se sastati Slovenija – SAD i Litvanija – Turska.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.