Košarka: Poraz Studenta od Vrbasa

Izvor: NTV.rs, 17.Nov.2013, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Poraz Studenta od Vrbasa

Košarkašice Studenta poražene su u Nišu od ekipe Vrbasa rezultatom 68 : 55, u 7. kolu Prve lige Srbije.
Gošće su od početka do kraja kontrolisale igru i rezultat. Domaće su pripretile u trećoj četvrtini, kada su u 36. minutu stigle na samo poen zaostatka, bilo 52 : 51, ali snage i moći za nešto više nije bilo. Vrbas su do pobede pogurale Jovović sa 19 i Ostojić sa 16 postignutih poena, dok je u redovima Studenta daleko najistaknutija bila Vukićević sa 17 poena i 12 skokova. Sa skorom od dve pobede i pet poraza Student se nalazi u donjem delu tabele, a u narednom kolu niški tim je gost beogradskog kluba Radivoj Korać.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na NTV.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ODBOJKAŠICE APATINA PORAŽENE U BEČEJU

Izvor: Radio Dunav, 18.Nov.2013, 10:27

Odbojkašice Apatina su  poražene u petom kolu Prve Vojvođanske lige u Bečeju od istoimene ekipe rezultatom 3:0 u setovima.Mlade odbojkašice Apatina su bile ravnopravan protivnik u drugom i trećem setu,ali daleko iskusnija ekipa Bečeja je iskoristila greške Apatinki u završnici setova i zaluženo...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.