Košarka: Pobeda Bojničana 53:44 (22:23)

Izvor: juGmedia, 07.Feb.2017, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Pobeda Bojničana 53:44 (22:23)

U novootvorenoj sportskoj hali  u Bojniku, u nedelju odigrana je utakmica 11. kola Druge regionalne lige Istok između domaće ekipe KK Pusta Reka i gostujućeg KK Zicer iz Bora.

Pred oko 300 gledalaca i posle bolje igre, pogotovo u trećoj četvrtini koja je dobijena sa ubedljivih 19:4, domaća ekipa je zasluženo pobedila,  ostvarivši tako treću prvenstvenu pobedu na jedanaest odigranih utakmica.

Po četvrtinama, 7:11 , 15:12, 19:4, 12:17.

Posle 11. kola ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Puste Reke nalazi se na 8. mestu od 10 ekipa, ispred leskovačkog Hisara i bujanovačkog BSK Junior.

U sledećem kolu,  ekipa iz Bojnika gostuje poslednjeplasiranom BSK Junior u Bujanovcu. Na tabeli vodi ekipa Hajduk Veljka iz Negotina sa 20 bodova,  koliko ima drugoplasirana ekipa Bor RTB iz Bora i trećeplasirana Mladost Vesna iz Bele Palanke.

Iz  košarkaškog kluba „Pusta Reka“ zahvaljuju se publici na podršci i pozivaju da u još većem broju dođu i bodre ovu mladu ekipu.

Zoran Jovanović
Pogledaj vesti o: Košarka,   Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.