Košarka: Plitka i – Mlava

Izvor: Šumadija Press, 16.Nov.2015, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Plitka i – Mlava

SLOGA – RADNIČKI 55:85 (17:24, 10:17, 18:24, 10:29)

PETROVAC NA MLAVI – Dvorana: SD „Dragutin Tomašević“. Gledalaca: 150. Sudije: Tomašević (Smederevo) i Živanović (Smederevska Palanka).

SLOGA: Ružić 3, N. Milojević 2, Stojković, Gogić 13, M. Milojković 7, Stanisavljević 9, Radosavljević 12, Rašić, Petronijević 19, Jovanović 7.

RADNIČKI: Ristić 7, Simić 6, Mitrović, Knežević, 12, Vasilić 6, Milosavljević >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << 18, Radojević 2, Nikolić 1, Jovanović 3, Tomašević 2, Arnaut 16, Šamanović 11.

I u petom kolu Druge regionalne lige „zapad 2“, košarkaši Radničkog bili su ubedljivi, tako da rezultat niej dolazio u pitanje. Ključnu ulogu odigrali su Đorđe Milosavljević, Stefan Arnaut, Nemanja Knežević i Marko Šamanović.

– Nažalost, opet smo lošije otvorili utakmicu, bez koncentracije, sa lošim šutom spolja, bez jake odbrane. To nas je koštalo lakih poena protivnika, ali nismo ispuštali vođstvo. U drugom poluvremenu smo se probudili i počeli da igramo našu igru. Otvorili smo par kontranapada, što se odrazilo na rezultat, pa smo na kraju održavali prednost i priveli utakmicu kraju bez tenzije. Nižemo pobede, ali još igra nije na nivou kvaliteta koji imamo, kako mi možemo da igramo. Iz utakmice u utakmicu trudićemo se da otklanjamo greške i unapređujemo igru koliko god je moguće. Zahvaljujem od srca našim navijačima za podršku u Petrovcu na Mlavi. Iako je nedelja, odvojili su vreme, doputovali iz Kragujevca i bili uz nas svih 40 minuta. U ime ekipe, prenosim zahvalnosti i rivalima iz Petrovca na fer i korektnoj borbi – kaže najbolji igrač meča Đorđe Milosavljević.

U narednom kolu, 21. novembra, u 19,30, Radnički u dvorani „Jezero“ igraće protiv Studenice iz Ušća.
Pogledaj vesti o: Košarka,   Kragujevac

Nastavak na Šumadija Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.