Košarka: Partizan pobedio Olimpiju

Izvor: Studio B, 01.Dec.2013, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarka: Partizan pobedio Olimpiju

Košarkaši Partizana pobedili su u Beogradu Olimpiju sa 63:52 (17:20, 18:11, 14:13, 14:8), u 10. kolu Jadranske lige.

Partizanu je ovo bila osma pobeda u sezoni i trenutno se nalazi na drugom mestu tabele, sa istim učinkom kao i prvoplasirana Crvena zvezda i trećeplasirana Cedevita. 

Šampion Srbije slabo je danas počeo utakmicu, tako da je Olimpija sredinom druge četvrtine vodila sa 28:17, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je Partizan posle toga zaigrao bolje i počeo da pogađa, da bi pred kraj prvog poluvremena prvi put poveo. Olimpija se držala u igri još neko vreme u drugom poluvremenu, ali je Partizan posle togao zaigrao još bolje, stekao još veću prednost i čuvao je do kraja. 

Bek crno-belih Bogdan Bogdanović odigrao je odlično ovaj meč i na kraju je imao 21 poen, sedam skokova i šest asistencija. Dejan Musli i Terens Kinsi završili su meč sa po 11 poena, dok je Nikola Milutinov postigao 10. Najefikasniji u Olimpiji bio je Deividas Gailijus sa 15 poena.   
Pogledaj vesti o: Košarka,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Bogdanović vodio Partizan do pobede protiv Olimpije

Izvor: NaDlanu.com, 01.Dec.2013

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu Olimpiju sa 63:52 (17:20, 18:11, 14:13, 14:8), u 10. kolu Jadranske lige... Partizanu je ovo bila osma pobeda u sezoni i trenutno se nalazi na drugom mestu tabele, sa istim učinkom kao i prvoplasirana Crvena zvezda i trećeplasirana Cedevita. Šampion...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.